7-Møllen's Grill

Kunde fra 7-Møllen i Køge vandt 10.000 Kr.

25/2-2015
25/2-2015
Fra venstre: Linda Hartvigsen,Claudi Kofod , Nicolai Keis Andersen, Jette Lyberg Rysø

Det blev den 44-årige køgebo Nicolai Keis Andersen, der vandt 10.000 kr. i ScanSpots store konkurrence.


ScanSpot er en nystartet virksomhed, der med sit digitale loyalitetsprogram hjælper små og mellemstore virksomheder med deres markedsføre.

Kort fortalt downloader kunderne en app til deres telefon, og med den ene app kan de så optjene spots (point) i alle de virksomheder, der er tilmeldt "ScanSpot familien". Ligeledes er Cafe Vanilla i Køge tilmeldt denne ordning.

Der er allerede nu 700 tilmeldte brugere i Scanspot.


ScanSpot har blandt alle de kunder, der har downloadet deres app, nu udtrukket en vinder af 10.000 kr. og ville i den forbindelse overraske vinderen.

Da vinderen havde tilmeldt sig ScanSpot hos 7 Møllens Grill i Køge, kontaktede ScanSpot ejerne Linda Hartvigsen og Jette Lyberg for at finde ud af, hvordan vinderen kunne overraskes. 7 Møllens Grill er en velkendt grillbar, som udover deres gode mad - blandt andet den kendte Politiburger og Kamstegssandwich - også altid sætter en ære i at yde god, sjov og nærværende personlig betjening, og derved kender navne på rigtig mange af deres kunder.

I 7 Møllens Grill kendte man godt vinderen. Det var den lokale chauffør Nicolai Keis Andersen, som har været kunde i Grillen siden 1992, altså en rigtig "Stamkunde"


Da 7 Møllens Grill netop har "kørt" en konkurrence for deres kunder, om et gavekort til 7 Møllens Grill, forsøgte Linda Hartvigsen at kontakte vinderen for at fortælle ham, at han havde vundet et gavekort på 300 kr. som han kunne afhente på grillen. Desværre tog han ikke telefonen, og da han senere så der havde været et opkald fra 7 Møllens Grill tænkte han, at der sikkert havde været problemer med hans dankort, og at det var derfor der var et opkald fra Grillen. Så som den ærlige Nicolai Keis Andersen er ringede han straks tilbage. Han så fik forklaret han havde vundet et gavekort på 300kr. til afhentning i grillen. Tirsdag 24. februar 2015 var det så dagen, hvor vinderen skulle overraskes og det må man sige, at han blev.


Det var ejeren af ScanSpot Claudi Kofod, der overrakte ham checken, som han troede var på 300 kr. Da Nicolai Keis Andersen åbnede kortet med checken i, stod han stille et øjeblik, så én gang - og derefter en gang til - og sagde meget genert, overrasket og med meget ydmyghed i stemmen "10.000 kr.!" og kiggede så igen. Her så det så ud som om, at han igen troede, at det kun var 300 kr. på checken. Lidt rystet..

Claudi Kofod fortalte ham så, at den var god nok. Han havde vundet 10.000 kr. og så begyndte smilet så småt at komme frem på den generte køgegenser.


Herfølge

34 10 81 63

Billesborgvej 6

4681 Herfølge

Følg os

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes 7-moellen.dk

Rev. 200821